AirPro Green

NYHET!

En ”grön” bubbelpåse utan plast.

Bong lanserar nu en bubbelpåse som är helt gjord av papper.

AirPro Green är namnet på Bongs nya förpackningslösning för avsändare som prioriterar hållbarhet och minskning av plastförpackningar, samtidigt som de kräver en hög skyddsnivå för sina produkter.

AirPro Green står för miljö, styrka och lätthet. Produkten är vadderad med präglade pappersbubblor. I en avancerad process förses det inre pappersskiktet med ett stabilt bubbelmönster. Totalt 3 papperslager skyddar fraktgodset från yttre påverkan. 
AirPro Green är tillverkad av 100 % FSC®-certifierat papper, det gör produkten till det gröna alternativet för e-handel. 

AirPro Greens låga vikt och volym hjälper till att skicka försändelser effektivt och ekonomiskt. AirPro Green är helt återvinningsbar. Mottagaren drar nytta av att enklelt slänga påsen i pappersinsamlingen. 

Denna pappersbubbelpåse är idealisk för avsändare som värdesätter skyddande och samtidigt miljövänliga fraktförpackningar!

 

Klicka här för att se produktdetaljer.

Airpro Green Composition 2


Hållbar förpackning e-Green

Hjälp till att minska plastförbrukningen när du väljer e-Green

 

e-Green-påsen är tillverkad av 100% starkt kraftpapper och därmed helt återvinningsbar, påsen tillverkas med 2st Peel & Seal-remsor samt en rivremsa som gör det enkelt att öppna samt stänga påsen vid eventuell returförsändelse.

e-Green är den optimala lösningen för e-handelsföretag som vill hjälpa till att minska användandet av plast som har större miljöpåverkan än papper.

E Green Nyheds Web

Nytt säkert skydd för bank- och identitetshandlingar.

Bong ScanSafe® gör identitets- och informationsdokument tryggare.
Tack vare det nya materialet kan brottslingarna inte längre scanna av RFID-chip och stjäla informationen.

Idag utrustas allt fler av våra identitetshandlingar med RFID-taggar. RFID står för Radio Frequency Identification och är en teknik för att läsa information på avstånd från transpondrar och minnen som kallas för taggar. RFID-taggar sitter i våra pass, vissa kreditkort och till exempel på transpondrar i fordon. Tyvärr känner de flesta människor inte till hur sårbara deras RFID-märkta dokument är.

Ökande identitetsstölder
Brottsligheten när det gäller identitetsstölder växer stort. Ett välkänt problem är skimning av bankomatkort, men brottslingar kan även läsa av oskyddade RFID-taggar med hjälp av en liten bärbar skanner. Stölden är snabb och tyst, offret vet inte att tjuven precis stulit informationen i pass, kreditkort eller andra personliga dokument.

Skydda dig med Bong ScanSafe®
Nu kan du skydda din egen och dina kunders information med ScanSafe® kuvert och säkerhetsfodral. ScanSafe® är en nyutvecklad kombination av material som blockerar 99,99%* av radiovågorna från bärbara skannrar som används av bedragare.

Säkra kuvert, passfodral och kreditkortsfodral
Bong har tagit fram fyra produkter i det nya materialet ScanSafe® som skyddar dokumenten. Välj bland två olika kuvert samt säkerhetsfodral för antingen pass eller kreditkort. Förutom att skydda dokumenten från eventuella bedrägerier med hjälp av skannrar är det vattentäta, rivsäkra och går att trycka på. Till exempel din logotyp. Resultatet blir en tryggare lösning för till exempel banker, myndigheter och företag som ofta skickar handlingar eller information med RFID-tagg.

Prover och mer information

Vill du ha prover eller veta mer om Bong ScanSafe®

Ring 044 - 20 70 00 eller skicka ett mail till mail@bong.com

53_d7f62d79.png


Standardisering av ytvikt för C4-artiklar

From 15 februari 2019 har Bong har tagit ett gemensamt beslut i Norden och Baltikum att ytvikten på alla C4-artiklar skall vara samma (90g) oavsett vilket land de kommer ifrån. (Gäller även närliggande format såsom 229x312mm, 220x329mm mfl.)
Det kommer att innebära att alla våra standardartiklar som tidigare har varit producerade med ytvikten 100g framöver kommer att vara 90g i stället. Detta gäller samtliga av kuvert och påsar i vårt sortiment.

Under en övergångsperiod kan det förekomma att det står 90g på Er orderbekräftelse trots att leveransen kommer att vara 100g tills vi fasat ut dessa artiklar från vårt lager.

Beslutet är taget för att underlätta gemensamma produktioner på olika produktionsanläggningar, samt gemensamma inköp av papper.

Det kommer så klart även att finnas möjlighet att special beställa kuvert med 100 ytvikt vilket i så fall kommer att betyda normal produktions ledtid, som uppskattas vid varje tillfälle.

Vänligen kontakta en av våra säljare eller kundtjänst med Er förfrågan.

Mailman.jpg