Tilltryck

På Bong tilltrycker vi kuvert, lättviktsförpackningar och shoppingprodukter i både offset- och digitaltryck.  Du kan exempelvis få digitaltryck med varierande uppgifter som adress och bilder på dina kuvert - så att du kommunicerar mer personligt med mottagarna.

2671_cbc5d0e6.jpg


Flexotryck

Avancerat flexografiskt tryck är en av våra starkaste kompetenser.  Under många år har vi levererat såväl enfärgade uppdrag som mer avancerande fyrfärgsproduktioner och vi erbjuder säker rådgivning om både flexotryck och exempelvis maskinkuvert.

64_496d5631.png

Inkjettryck

Vi erbjuder även inkjet tryck på våra standardprodukter från 100 st.  Produkterna erbjuds i 1 eller 4 färger cmyk med snabb leverans på 7 -10 dagar.

Se vår produktkatalog om vilka produkter som kan tilltryckas.  Få en offert på din tryck förfrågan genom att kontakta vår kundservice eller skicka oss ett meddelande här.

inkjet_tryk-paa-alle-standard-vare-med-7-til-10-dages-levering-bong-danmark.jpg


Specialproduktion

Vi erbjuder specialprodukter inom både kuvert, lättviktsförpackningar och bärkassar samt inom förpackningsmateral för logistik, detaljhandel och e-handel.  Vill du exempelvis ha ett specialkuvert med flera fönster, utstansningar eller präglingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundrådgivning.  Vi kan tillverka runda kuvert, kuvert med EAZIP® och helhetslösningar för varumärkesbyggande av just din verksamhet.

50_d0593386.png